Telefonul


Hm...cine nu iubeste acest obiect numit telefon. Eu am o mare problema...nu stiu cum s-au descurcat oamenii in trecut fara el. Adica inafara ca este util ca sa stai ore in sir sa povestesti si sa asculti intamplari mai este important si ca sa dai de cineva.
Adica daca cineva iti zice hai maine la 12 esti in fata la x. Si trebuie sa te intalnesti cu el la ora stabilita, dar cu jumatat de ora inainte afli ca numai poti merge cum anunti tu persoana respectiva sa nu stea acolo sa te astepte. Sau se poate intampla invers, stai si astepti si astepti si astepti si degeaba, ca deh nu exista telefon sa anunti.
Cateva exemple de cazuri in care ai nevoie de blestematul de telefon
2 fete ce trebuie sa se intalneasca pe peron, una numai apare...si trec minutele si fata numai apare si are telefonul inchis (a ramas fara baterie) si acum ce faci ? o astepti sau pleci ? ehh..din fericire am asteptat-o (mai bine de jumatate de ora).
Alt caz. Stiam si eu ca Herastraul e mare, dar nici chiar asa de mare, asa de mare incat astepti o persoana timp de o ora jumatate dupa care cand s-o intrebi pe unde mai este telefonul este inchis (normal a ramas iar fara baterie)
Din fericire ambele cazuri au final fericit, dar era si mai bine daca acel telefon mergea :)))

2 comentarii:

Romina spunea...

doamne=))deci=))oamenii se descurcau fara telefon pt ca nu se intalneau asa=))adica...daca voiau sa iasa undeva se duceau in vizita la pers respectiva,si daca o gaseau acasa si aceasta era si disponibila...ieseau in oras(sau oriunde altundeva)=))hmm=))telefonul ala.....sa speram(macar)ca va fi schimbat=))

Romina spunea...

si oare ar fi cazul sa ma simt...?poate ar trebui sa spui=))cand pers cu care trebuia sa te vezi nu mai apare(si are telul inchis,fara baterie-puteai sa suni pe fix)ce ai putea sa faci in acele momente plictisitoare daca nu sa suni alte persoane...precum....BUNICA?=)))))))))))))))))))))))