Nimeni...

Ma tot gandesc ca asta a fost..vine vara..si totul se naruie...hmm..poate naruie e prea mult spus..
nu stiu..nu stiu...
ati avut vreodata sentimentul asta de neputinta? sa vrei sa faci ceva dar sa nu ai ce..pentru ca singurul lucru care te-ar..ajuta ar fi oprirea timpului in loc..ei bine..asta este un pic cam..imposibil=)) si sper ca sunteti de acord cu mine..
ma voi obisnui oare...ca de la anul..sa ies in pauze...si sa numai vad acele chipuri ca acum? acele chipuri care reusesc sa ma bine-dispuna sau sa ma faca sa plang? aceste chipuri care intr-o oarecare masura imi sunt dragi? hmm..da..ma voi obisnui..nu voi avea incotro nu?
vorba andreei..imi va fi dor pana si de mihaela=))
bine..poate exagerez..dar imi va fi dor de clipele petrecute in acest an ..scolar..in acest an..de "bobocie"...deja pot sa spun...numai st boboc=))
muaa...cine o sa mai strige dupa noi la anu "melci"...cine o sa ne mai puna piedica..cine o sa mai dea cu mingea in noi..cine o sa ne mai zambeasca asa de frumos?? cine?? cine se va mai uita de la 2 la noi?..cine va mai fi stafie? cine va mai fi pirat? cine ca pleca cu noi cu 101? cine va mai citi ziarul in timp ce asteapta masina? cine se va mai stramba la noi (si la pietre)? cine se va baga in seama asa...? ...
nimeni..
un singur raspuns pentru atatea intrebari...frustrant nu?

2 comentarii:

Hubba Bubba spunea...

mah tu te referi la MARIAN si la CRISTI????=))))nah ca nu numa ca zic cu voce tare ba si scriu=)))doar ca aia st a10a asa ca cine draku pleaca?aia de a12a??da!!!ce tangente ai tu cu aia??vreun iubitel cva?:>

Romina spunea...

si tu acum mah baloo:))unde nu-s tangente se fac:))nu-i problema:))dar sincer...nu cunosc baiat care sa merite sa scrii macar un post despre tristetea cauzata de plecarea lui.sunt toti niste porci.(pot sa zic boi pt ca eu sunt mulga?)poate ca sunt zoofila:))poate ca traim intr-o lume cu animale si zoofile:))asta e explicatia!bucurestiul tarc de porci si zoofile!:))(mentionez ca nu-s feminista)