Din nou in deplasare=)):D

nu stiu cum sau de ce
nu imi dau seama de fapt care mai e scopul pentru care mai scriu, din moment ce nu am nimic prea important de transmis nimanui, din moment ce oricum totul e asa de haotic pe aici
sunt inntr-o perioada a vietii in care pot spune ca sunt fericita.
iubesc si sunt iubita.
singura chestie mai naspa asa...e cristina
care are "amigdalita"..poate ati spune heyy..wtf e amigdalita nu e asa grav...dar stiu mai multe ca voi deci ...wtf e grav!!!!
nu prea pricep cum am inceput sa scriu mai mult in deplasare decat la mn acasa..adica practic am si uitat de existenta acestui blog pana astazi, cand aveam nevoie sa gasesc o melodie..si hmm..nuj de ce am deschis prima oara blogul..ceea ce e extrem de ciudat, mai ales ca mi-am amintit de blog..
hmmm..cred ca se petrece ceva...cred ca tastatura mea de acasa nu ma mai iubeste, altfel nu-mi explic acest fenomen, acasa numai am niciun chef sa scriu..oare a gasit pe altcineva? oare am gresit cu ceva fatza d ea? ar trebui sa-mi cer scuze? sa o pup? sa o iubesc ca inainte?
romina trebuie sa-mi cer scuze in primul rand pentru ca am vazut ca ai postat dar sunt o vaca si nu intru acum. promit ca o sa intru sa-ti las commuri.
stii ca te iubesc
si ce ar fi un post fara sa amintesc de pesoanele importante din viata mea? fara sa amintesc de mult iubitii mei fulgi. de care imi e dor si pe care nu i-am mai vazut de vreo 2 saptamani.
baaaa..adik rux si romina ca irinutza nu are tehnologie de asta moderna:))
trebuie sa ne vedeeeeeemmm
urgeeeeeeeeeeent
va iubesc si va ador!!!

4 comentarii:

Romina spunea...

si eu te iubesc si te ador. si mie imi e dor de voi.mai ales acum:))cand nu mai am pe cine sa dadacesc si nu ma mai simt asa de nesingura:))cata mai surpriza mi-ai facut ca ai mai postat:))macar stim ce avem de facut in we:))app


ma bucur tare tare mult pt tine:D:Dca esti fericita.ca iubesti si esti iubita.asta e esenta:x

Hubba Bubba spunea...

si eu m-am mirat sincer ca ai mai postat ca vazusem caci demisionasei de ceva timp:))deci ne vedem e clar>:D<

Poze nunta Antonia spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Poze nunta Antonia spunea...

felicitari, in primul rand pentru blog, iar in al doilea rand pentru postari